Viktig pusselbit klar för SK Lejon Skellefteå

Oliver Kempainen (-98)  är nu klar för SK Lejon Skellefteå. Han kommer närmast från Vimmerby Hockey. Kempainen är en hårt jobbande forward som föregår med gott exempel både på och utanför isen. Har Clemensnäs som moderklubb men spelat alla juniorår i Skellefteå AIK där han blev utsedd som årets U18 spelare just för sin inställning och att han var en omtyckt spelare i laget. Vi ser honom som en viktig pusselbit i lagbygget där vi vill bygga med lokala spelare som ska ta oss till en topposition i HockeyEttan. Efter tre år i Vimmerby så välkomnar vi Oliver hem till Skellefteå och Skellefteå Kraft Arena.

Sportchef Lars Westermark

–Kempainen är en välutbildad, hårt arbetande forward/center som är bra över hela isen. En riktig lagspelare som spetsar truppen.

Vimmerby hockeys sportchef Morgan Persson

– Ni får hem en fantastisk kille som jag är uppriktigt ledsen över att tappa. Kempainen bidrar alltid med en hundraprocentig arbetsinsats. Det spel han står för är en del av framgången vi haft de senaste två säsongerna och som är otroligt viktigt sett över en hel säsong. Han gör inte mest poäng, men jobbet han gör varje dag på träning och match är alltid en signal om att laget aldrig ger sig och att vinnarmentaliteten är stark, oavsett hur det ser ut.

När det nu inte släpps in publik på matcherna, köp en stödbiljett, det betyder mycket för oss, ni håller igång föreningslivet i dessa svåra tider, intäkterna från stödbiljetterna delas mellan alla våra lag.

Vinn ett presentkort från SportCity på 2500kr som vi lottar ut efter säsongen bland alla som köpt stödbiljett. sedan tidigare har vi en matchtröja signerad av Henrik Lundqvist som lottas ut den 13:e december.

Köp stödbiljetter för 100 kr via Swish 123 483 1772 fler biljetter, större chans att vinna!

OBS! En stödbiljett ger inte entré till arenan.

Ditt telefonnummer är din lott! Fler fina priser kommer presenteras löpande!

Skellefteå Kraft – CCM – Sportcity