Inför Tyringe

Ny hemmamatch idag 24 jan kl 16.00 då Tyringe kommer på besök i Soft Center Arena. KRIF som förlorade en tung match senast mot Kalmar är på jakt efter nya poäng för att kunna klättra i tabellen.

Det är en speciell säsong och fortsatta restriktioner gäller även i Vårserien. Detta innebär stort intäktstapp i våra kiosker och för vår biljettförsäljning på våra hemmamatcher. Köp gärna en ”Soffbiljett” eller en ”Fiktiv biljett” och se matchen online. Tack för ditt stöd!

Datum: Söndagen den 24 januari
Nedsläpp: 16.00
Arena: Soft Center Arena
Livesändning: Se matchen live här!

Soffbiljett: Köp en soffbiljett för 50 kr så ingår en 50/50-lott med chans till finfina priser! Swisha 50 kr till 123 25 242 88.

Fiktiv entrebiljett inklusive grillad korv med bröd, 100 kr. Swisha till 123 33 847 65, märk med ”Entré”.

Huvudtränare Emil Ivanson inför matchen:

Inga poäng senast mot Kalmar i en annars jämn match. Tyvärr orkade vi inte hålla ihop det i slutet, dina tankar?

– Tycker tyvärr att vi gör en mindre bra match. Starten är helt och hållet Kalmars och vi står på hälarna första perioden, och vi får rätta oss efter dem hela tiden. Sedan tycker jag att vi jobbar oss in i matchen mer och mer, men att vi får ändå rätta oss efter Kalmar hela matchen, vi saknar vårt eget spel med puck denna matchen och då blir det jobbigt i längden mot ett offensivt skickligt Kalmar. Surt med insläppt mål så sent såklart, och vi mobiliserar inte alls någon kraft i vårt 6 mot 5 spel. Totalt sett en insats vi inte är nöjda med, men vi vet att det inte går att fundera över den utan vi måste blicka framåt.

Ny match väntar där Tyringe står för motståndet. Hur är din känsla inför matchen?

– Ett Tyringe som alltid jobbar hårt och sätter press över hela banan, dem vill vara jobbiga att möta. För våran del blir det viktigt med snabba beslut med pucken så att vi inte spelar fast oss, och att vi kommer upp i samma nivå vad gäller hårt jobb som Tyringe kommer att komma hit med. Vi förväntar oss en jämn match, och att vårt spel med puck ska vara en stor nyckel.

Flera ordinarie backar som missat senaste matcherna. Hur ser läget i truppen ut? Kommer ni göra några justeringar?

– Yes, fortsatt tufft på backsidan tyvärr, men jag tycker våra lån kommer in och gör det bra efter deras förutsättningar. Ekan är tyvärr fortsatt borta. Vi kommer att göra någon förändring på forwardsidan och starta matchen som vi avslutade den mot Kalmar.

Lycka till!

– Tack!