Backduo förlänger med Enköping

De två backarna William Kaijser och Martin Jonsson har valt att förlänga sina kontrakt med Enköping ytterligare ett år vardera. Samtidigt är det kart att deras backkollega John Petersson lämnar klubben.

William Kaijser, som spelat en match med Malmö i SHL och även 66 matcher i allsvenskan, är därmed klar för sin tredje säsong i ESK. Hittills har det blivit 65 matcher i den grönsvarta tröjan och på dessa har han producerat totalt 33 poäng.

Martin Jonsson anslut inför den gånga säsongen från divisionskollegan HC Dalen och blir också kvar ytterligare en säsong. Senaste säsongen blev det 10 poäng på 25 matcher. Noterbart är att både William och Martin har ett förflutet tillsammans i Arboga.

Däremot blir det ingen fortsättning för John Petersson, som kom till ESK för två säsonger sedan från Kalix. Två säsonger, 69 matcher och 8 poäng blev facit för Nässjösonens tid i grönsvart.

– Vi tackar John för den här tiden och önskar honom lycka till i framtiden, säger ESK:s sportchef Alexander Edstein

 

ESK:s lagbygge 20/21 >>