Målskytt ansluter!

Eskilstuna Linden Hockey kan idag presentera ytterligare en ny bekantskap för Eskilstunapubliken.
Klar för kommande säsongen är den 23-årige forwarden >>Lucas Lagerstedt. Han har hunnit med fyra säsonger i Hockeyettan (alla i Sollentuna) och stått för ett imponerande poängsnitt då han producerat 110 poäng (47 mål + 63 assist) på 146 matcher.

Krister Cederberg från Sportgruppen kommenterar nyförvärvet:
– Det är en notorisk poänggörare i Lucas och vår förhoppning är att han kan fortsätta i den rollen även hos oss. Han har sina starkaste egenskaper i det offensiva spelet och som med alla spelare ska det bli intressant att se även Lucas utvecklas i Lindentröjan.

Vi ställde några frågor till Lucas:

Välkommen till Eskilstuna och Linden Hockey.
– Tack så mycket!

Vem är Lucas Lagerstedt?
– Jag är 23 år gammal och kommer från Uppsala. Jag ser mig som en glad och positiv person. På fritiden gillar jag att umgås vänner och ta det lugnt.

Vad kan Eskilstunapubliken förvänta sig av dig som spelare?
– Publiken kan förvänta sig en offensiv spelare som kommer bidra med ett bra skott och hårt jobb.

Varför väljer du att spela för Linden?
– Jag valde Linden för att jag vill vara en del av satsningen som görs nu och att jag tror att det är ett bra ställe för mig att utvecklas som hockeyspelare.