Två spelare ansluter från Allsvenska Kalmar

Linden Hockey kan idag presentera två spelare som ansluter från nyblivna Hockeyallsvenskalaget Kalmar HC:
Forwarden >>Viktor Fridolfsson och backen >>William Westlund ansluter på säsongslån, båda spelarna kan kallas hem vid behov.

21-årige Viktor Fridolfsson kom till Kalmar HC från moderklubben Karlskrona HK inför säsongen 22/23. Totalt har Viktor spelat 76 matcher i Hockeyettan och står registrerad på 15 poäng, fördelat på 5 mål och 10 assists.
20-årige William Westlund med Ekerö IK som moderklubb kommer närmast från spel i Djurgårdens IF J20 Nationell där han varit lagkapten under föregående säsong. I J20 Nationell spelade William 44 matcher och levererade 9 poäng fördelat på 3 mål och 6 assists.

Sportchefen Krister Cederberg om nyförvärven:
– Vi får in två unga spelare som båda kommer från bra hockeyutbildningar. William har sina styrkor i det defensiva spelet och Viktor ska framförallt tillföra oss i det offensiva spelet. Det ska bli kul att se dem i Lindentröjan i vinter och jag vill samtidigt passa på att tacka Kalmars sportchef Daniel Stolt för ett gott samarbete.