Daniel Gunnarsson ansluter till laget

Linden Hockey kan idag presentera ytterligare en pusselbit till laget:
Den 31-årige högerfattade backen >>Daniel Gunnarsson är klar för två månader och intention är att hitta en lösning för hela säsongen.

Vi ställde några frågor till Daniel:

Välkommen till Eskilstuna och Linden Hockey.
– Stort tack, känns jättebra att vara här.

Vem är Daniel Gunnarsson?
– Jag är 31 år gammal och kommer från Köping. Spelade förra säsongen för Västerås. Innan dess har jag spelat för några olika SHL-klubbar.

Vad kan Eskilstunapubliken förvänta sig av dig som spelare?
– Ett stabilt backspel över hela isen. Ska bidra med min erfarenhet både på och utanför isen. Hjälpa laget att vinna hockeymatcher och ta nästa steg som förening.

Varför väljer du att spela för Linden?
– Fick en bra känsla av hela föreningen och laget. Ligger bra till socialt för mig och min familj.

Sportchefen Krister Cederberg kommenterar senaste tillskottet:
– Otroligt kul att vi lyckas knyta en så meriterad spelare till föreningen. En stor del i detta är tränaren Pär ”Hellas” Hellenberg som känner honom sen tiden i Västerås. Vi får in en rejäl och spelskicklig right-back som kommer att kunna spela i alla lägen. Han har lång erfarenhet av spel på högsta nivå så han kommer bli nyttig för oss både på och utanför isen. Så sent som 2020/21 spelade han i Leksand i SHL. Dessförinnan har han bland annat representerat Karlskrona, Färjestad och Luleå. Totalt har han närmare 500 SHL-matcher bakom sig över nio säsonger. De två senaste säsongerna spelade han i Västerås där han var en av stjärnförstärkningarna som skulle ta laget närmare drömmen om SHL.
Jag vill även tacka alla sponsorer som gjort övergången av Gunnarsson möjlig.