VINST I SERIEPREMIÄREN!

Det blev en klar 5-1 vinst i säsongens första seriematch!

Målskyttar i matchen:

Linus Pettersson

Wiggo Weinö

Filip Lennström

Dennis Svensson

Georg Weigelt 

Läs Kevin Wennströms tankar efter slutsignalen!

  • Seriepremiären är av klarad med en skön ”femetta” berätta hur upplevde du matchen och seriepremiären?

– Det är alltid skönt o vinna en premiär såklart, även om det inte var en kanon instans från oss så är det jätteskönt att vinna med 5-1 på bortaplan

  • Hur gick snacket på bussen upp till Vimmerby?

– Vi har haft en bra stämning i laget hela veckan och snacket på bussen var väldigt avslappnat och taggat.

  • När pucken släpptes och matchen startade så kändes det lite spänt?
– Ja exakt, det var lite spänt i början av matchen . Inte så konstigt kan man tycka i och med att vi har en del nya unga i laget där vissa gjorde sin första seniormatch. Även om det inte var en perfekt match från vår sida så behöll vi tålamodet och litade på det vi kunde göra, vilket jag tror var en stor anledning att vi tillslut vann med 5-1.

  • Hur var det att spela med ett stort antal tillresta supportrar?

– Magiskt såklart, det finns inget bättre en att lira inför ett stort bortafölje. Det var imponerande att det var så många på plats när vi möter Vimmerby borta och alla ska ha en stor eloge. Supportrarna är alltid en viktig kugge mot 3 poäng i alla matcher.

  • Vad kan ni ta med er till kommande match mot Halmstad nästa fredag?

– Inte jättemycket om jag ska vara ärlig, vi alla vet att vi kan mycket bättre en vad vi visade igår. Så det viktigaste tror jag är att nollställa och vara förberedda på en ny tuff match.

  • Har du någon hälsning till Kristianstad publiken varför de ska komma och kolla på er på fredag när ni tar emot Halmstad på hemma is?

– Hoppas så många som möjligt kommer på fredag. Att spela inför mycket publik en fredag i Kristianstad är magiskt, så köp biljett så ska vi göra vårt yttersta på isen.