Lagbygget 24/25

Här har vi de 3 spelare som varit först ut med att förlänga över säsongen 24/25 och alltså kommer att tillhöra KIK även kommande säsong.

Sportchef Christoffer Malm om förlängningarna:

Simon Andersson –

”Simon kom in till oss kring jul förra säsongen och visade upp ett starkt tvåvägsspel över hela banan. En laglojal spelare som alltid sätter laget först och tar sig an den rollen han får. Simon växte i rollen och i våra ögon och därför är vi väldigt glada att han vill fortsätta sin utveckling hos oss. En bra kille och lagkamrat i omklädningsrummet som snabbt kom in i dels gruppen men också vårt sätt att spela.

Jag pratar ofta om att bygga på centrar med tvåvägsspel vilket jag var väldigt nöjd med förra året, och därför känns det väldigt bra att en av centrarna nu hoppat på tåget.”

Anton Davidsson – 

”Anton stannar och blir den första backen att skriva på. En stor, stark och puckskicklig Right-back som tog steg hela tiden förra säsongen. Något som vi är spända på att se fortsätta under kommande säsong hos oss och vi tror verkligen att det finns ännu mer att hämta nu när första riktiga seniorsäsongen är avklarad!”

Christian Lindberg – 

”Christian kom till oss precis innan transfer-fönstret stängde i slutet av januari och från dagen han kom lyfte han vårt lag på ett positivt sätt med sitt spel.

Offensivt skicklig och väldigt lugn och behärskad på isen gör att Christian ständigt är ett hot framåt.

Jag är väldigt glad över att Christian stannar hos oss och är med från start denna gången.”