SUPPORTERSTÖDET

Nu startar vi i KIK upp supporterstödet tillsammans med er supportrar. Något som varit efterfrågat från just er supportrar som vill hjälpa till ännu mer, vilket vi givetvis är väldigt glada för.

Förra säsongen fick vi många förfrågningar om just detta, men vid den tidpunkten kunde vi inte hitta tid till att sätta igång det då vi på sensommaren fortfarande väntade svar om vilken liga vi skulle spela i.

Till denna säsongen har vi tiden, och dessutom kanske det är precis i detta läge och denna säsong vi tillsammans kan göra störst nytta med detta och där ni supportrar kan hjälpa till för att vi fortsatt ska kunna behålla ett slagkraftigt lag.

 

Vårt mål är 100.000kr och för varje 20.000kr vi når är ni som varit med och bidragit med minst 200kr med i utlottningen av följande:

(Du kan bara vinna 1 gång per swish, så desto fler swishar desto större chans att vinna i varje utlottning. Alla bidrag märkta med ”supporterbidraget” går endast till spelarbudgeten)

 

  • Halsdukar –  5 personer (20.000kr)
  • Sittplats-biljetter till hemmapremiären – 5 personer (40.000kr)
  • Mat & Hockey i COOP-logen – 3 personer x 2 platser (60.000kr)
  • Säsongskort 24/25 – 2 personer (80.000kr)
  • Signerad matchanvänd klubba – 1 person (100.000kr)

 

Swisha valfri summa till 123 224 21 13 och märk betalningen med ”supporterbidrag”.

Vill du som företagare vara med och bidra med en större summa går det bra att mejla [email protected] för att få det på faktura.

När målet är nått kommer alla ni som varit med och bidragit till att spetsa truppen få ert namn på hemsidan samt på LED-skärmarna i hallen.