Bröderna Warg stannar

Påskrifterna fortsätter och näst på tur att presenteras är bröderna Warg, som båda valt att stanna en till säsong.

Johan Warg har hunnit samla på sig fem säsongers erfarenhet från spel i Hockeyettan och kom till Clemensnäs inför den gångna säsongen efter två säsonger i Kalix. Debutsäsongen i Clemens bjöd på hans näst bästa poängmässigt i ettan med sina 18 poäng på 28 matcher.

– Johan har stor rutin från Hockeyettan och det syns när han är med. Han är en kille som får gruppen på hans sätt

att vara. Går in i varje byte och gör ett hästjobb. En allroundcenter som kan spela både när vi ska försvara en ledning likväl att han spelar när vi ska komma ikapp, kommenterar sportchefen Fredrik Lindgren

Ludvig har även han hunnit få in viktig erfarenhet efter sina fyra säsonger i ligan. Även han kom till Clemensnäs inför den gångna säsongen men det ifrån tre säsonger i Piteå. Precis som storebrorsan blev det en poängstark säsong och han mäktade med sin bästa säsong poängmässigt på seniornivå när han landade på 16 poäng på 24 matcher.

– Är kanske en av ligans bästa skridskoåkare. Han är stor, stark och lagom grinig. Får väl bara se till att beställa några andra klubbor till Ludde nästa år så kan det kanske bli några fler kassar på alla frilägen han skapar och måste nog även fixa sponsor på mjölk till bröderna Warg så att vi får boosta deras skelett, skrattar Lindgren.

Håll utkik efter fler spelare som kommer att presenteras i veckan!

Skribent: Mikaela Sehlstedt
Foto: Jörgen Bergqvist