Burlin belönas med A-lagskontrakt -”En framtidsman”

Backen Hugo Burlin har spelat i Clemensnäs juniorer de senaste säsongerna och har varit med och nosat på A-laget, speciellt den senaste säsongen då han var med 18 matcher i Hockeyettan och det gick så pass bra att han nu belönas med ett A-lagskontrakt.

Sportchef Fredrik Lindgren kommenterar:
– Hugo har en bra skridskoåkning och fina händer så det ska bli intressant att följa hans resa under vintern. En framtidsman i vår backbesättning där vi hoppas att hans utveckling fortsätter när han besitter bra egenskaper som hockeyspelare.

Clemensnäs 2024/2025:
Målvakter:

Backar:
#4 Nils Gustafsson
#20 Daniel Nyberg
#28 Jonathan Lidman
#6 Hugo Burlin
Forwards:
#10 Robin Johansson
#11 Kevin Kariander
#13 Philip Törmä
#19 Simon Holmqvist
#22 Johan Fahlgren
#26 Ludvig Warg
#27 Johan Warg

Skribent: Mikaela Sehlstedt