Fahlgren näst på tur att förlänga -”Ruggigt viktig spelare”

Nästa spelare att förlänga sitt kontrakt och spelare nummer åtta i ordningen är forwarden Johan Fahlgren, som kom till Clemensnäs inför den gångna säsongen från Vännäs. Fahlgren är en av de spelarna i laget som sitter på mest erfarenhet från Hockeyettan där han spelat över 140 matcher. Senaste säsongen noterandes han för 8 poäng på 35 matcher.

Sportchef Fredrik Lindgren kommenterar förlängningen:
– Fahlgren är ruggigt viktig för vårt lag. Det är en kille som är grymt bra tränad och som sätter en stolthet i att göra det hårda jobbet varje dag och med det gör han sina medspelare bättre. Han är en som man kan använda både som center och forward och han är en viktig kugge i vårt boxplay-spel.

Clemensnäs 2024/2025:
Målvakter:

Backar:
#4 Nils Gustafsson
#20 Daniel Nyberg
Forwards:
#10 Robin Johansson
#13 Philip Törmä
#19 Simon Holmqvist
#22 Johan Fahlgren
#26 Ludvig Warg
#27 Johan Warg

 

Skribent: Mikaela Sehlstedt
Foto: Jörgen Bergkvist