#28 inför kvalserien (och kärleken till chokladbollar…)

1.Vi kan ju inte låta bli att Gratulera till avancemanget till kvalserien genom ett fantastiskt drömmål från din klubba. Har du fått många frågor om det och många ryggdunkar?

– Har mest fått grattis meddelanden på sociala medier.

2.Hur är känslan nu när kvalserien till HockeyAllsvenskan kryper närmre för varje dag?

– Det ska bli spännande, det blir min första kvalserie så de ska bli kul att se hur det är. Blir mycket matcher på kort tid, och hoppas det kommer mycket folk som kommer och stötta oss.

3.Här hemma så har det blivit någon form av prisutdelning från vårt sekretariat efter varje hemmamatch, vill du berätta vad jag syftar på, hur det hela började och vad består priset av?

– Det hela började mitt första år här när jag satt utvisad och var sugen på nått sött och då fanns det chokladbollar i seket som jag fick äta i smyg med handen för munnen så Gath och de andra inte skulle se 😀 Sen har det byggts på och detta året har det blivit från utvisningar till att om jag gör mål eller assist så brukar jag få en liten gobit efter matchen.

  1. Finns där några krav du måste uppfylla under matchen för att få ditt pris?
-Göra mål eller assist, ibland har dem varit snälla att jag fått ändå. Lite tröstpris kan man väl säga.

  1. Är det så att du är lagets kakmonster/gottegris?

– Nä det skulle jag inte säga, eller jag är en av dem men inte värst. Vi har Anton Davidsson och Simon Andersson som är väldigt glad i fika båda två. 😊

  1. Skall det vara med kokos eller pärlsocker?

-Jag gillar med pärlsocker främst men båda går ju att svälja.

  1. Det har kommit förslag på att kiosken ska införa en LP special, vad skall den innehålla?

– Tycker att dem borde göra chokladbollar med mitt ansikte på sen så får man en kaffe och boll för 28kr.

Hmm… det återstår att se om LP får någon egen fika i kioskerna.. oavsett så önskar vi honom stort lycka till i Kvalserien och hoppas på många mål och chokladbollar!

TV: SE DET GRYMMA MÅLET HÄR!

Avgjorde med drömmål * Hyllas av coachen: ”Det är en spelare som gör att tränaren tappar håret” * KIK-artistens egna ord om soloshowen * Se klipp här!