Årets första förlängning är klar.

Dags för silly seasons första förlängning: Felix Jansson, Forward

Felix som har Strömsbro som moderklubb kom till laget i slutet av januari i år efter att ha spelat hockey i Brynäs juniororganisation. Felix född 2004 hann spela 12 matcher med laget under säsongen.

Sportchefens kommentar: Felix Jansson kom in i mitten av förra säsongen som en frisk fläkt. Nu har vi signat upp honom för ett ytterligare år. I Felix får vi en snabb stark spelare som gör allt för laget. Felix är även bra runt kassen i offensiven, så vi kan nog även få se lite poäng i vinter. Välkommen hem på riktigt Felix.

Med Felix i truppen har vi nu fyra spelare på kontrakt (en back och tre forwards) vilket betyder att sportchef Wennberg fortsatt har bråda tider. Så fortsätt håll koll i våra sociala kanaler framöver.