Dennis Svensson om hur säsongen 23/24 varit från början till slut

  1. Nu när allt lagt sig, om vi börjar hur det såg ut i augusti förra året hur var känslan då?

– Min känsla va ganska bra trots vi va få spelare men alla som blev klara i början kändes som riktigt bra spelare på div 1 nivå men man var väl lite orolig att vi va så få och kunde knappt träna på is ordentligt.

2. Höstettan – hur påverkades ni av att det bitvis var tunt med folk både på träningarna och matcherna, svetsade det samman truppen på ett positivt sätt eller slet det hårt på er?

– Klart de påverkade våra träningar mest men man får göra de bästa av situationen och de gjorde vi verkligen! Tyckte att vi bli en väldigt tajt grupp och alla som kom in eftersom kom också snabbt in i laget. Dom flesta som var inslaget då hade spelat i allsvenskan så man va van vid att spela fler matcher i veckan än vad vi gjorde så de va bara kul med mycket istid skulle jag säga!

3. Allettan – lite tuffare matcher men det verkade passa er bra, kände ni också det så?

– Ja om de är nått jag tycker vi gjort bra så är de att vi aldrig underskattade några lag. Allettan va de bättre lag i och de blev tuffare matcher men vi hanterade det på ett bra sätt och hittade vägar att vinna dom flesta matcherna vilket va en enorm styrka!

4. Playoff och kvalserien är också historia nu, hur är känslan så här några veckor efter att det tog slut?

– Jag grämer mig fortfarande att vi inte kunde gå upp i allsvenskan och kommer nog göra de hela livet. Men visst, ser man hur de såg ut i början av augusti så skulle jag säga att vi gjort en otrolig resa men de kan ju kvitta nu och de känns bara surt hur det slutade.

5. Semester nu eller försäsongen har startat – eller sitter du på stranden o käkar glass?

– Jag har börjat träna denna veckan nu efter 2v paus från allt så den är igång för min del. Glass blir det en hel del också, men för det mesta serverar jag glass och inte äter de själv. Så vill ni ha en riktigt god glass och snacka skit så kommer ni hitta mig för de mesta nere i Åhus i glassbaren!

 

Dennis Svensson är den spelare som inför förra säsongen skrev ett 2-årskontrakt och alltså har kontrakt över säsongen 24/25 också.