LEDARSTABEN SÄSONGEN 24/25

Då var det äntligen dags att presentera några positiva nyheter i föreningen!

Under fredagsförmiddagen kan klubben meddela att ledarstaben för säsongen 24/25 är klar och det blir 2 kända ansikten som står i båset – Nick Sörensen och Christoffer Malm.

Nick som under den gångna säsongen var assisterande tränare tar nu alltså klivet upp och blir huvudtränare och vid sin sida får han den förre klubb/sportchefen Christoffer Malm som går in i rollen som assisterande tränare och sportchef.

Nedan kan du läsa Nick och Christoffers egna tankar om nyheten:

”Jag är väldigt glad och tacksam över möjligheten att få leda laget minst en säsong till framöver. Jag och min familj trivdes otroligt bra här förra säsongen och jag lärde mig väldigt mycket på vägen. Att jag nu får möjligheten att vara Headcoach är en ära och jag kommer att ge allt jag kan för vår fina förening. Förra säsongens avslut lämnade en bitter eftersmak och nu är det dags för revansch. Alla förutsättningar för utveckling både som person och spelare finns här i Kristianstad och vi har dessutom de bästa fansen i HockeyEttan. Jag ser väldigt mycket fram emot att fortsätta bygga ett lag som staden och våra supportrar kan vara stolta över.” – Nick Sörensen

 

”Väldigt glad och hedrad över att få fortsätta resan i Kristianstad. Det är en oerhört familjär förening vilket har gjort att jag trivts som fisken i vattnet från dag 1. Vi bedriver även vår verksamhet på toppnivå i hockeyettan vilket gör att det är både utmanade och givande för mig som ledare, men även för spelare som kommer hit och vill ta nästa steg. Säsongen som var lämnade oss alla besvikna när slutsignalen gick, men när man tittar tillbaka var det en fantastisk resa med ett grymt gäng spelare som varje dag kom ner till hallen för att framförallt bli bättre hockeyspelare men även ha riktigt roligt på vägen. Den resan ska vi nu fortsätta bygga vidare på.” – Christoffer Malm