Veckans Lag #11 Östra

Målvakt

Daniel Fahlström, Huddinge (1)

Att hålla nollan i en seriefinal, och rädda 30 skott, det är givetvis riktigt starkt. Även om Fahlström hade hjälp av sina medspelare som offrade sig och rensade undan ett antal farliga returer. Fahlströms första besök i Veckans Lag under säsongen.

Backar

Emrik Larsson, Visby/Roma (1)

Två stabila insatser återigen av backen från Visby/Roma

Robin Karlsson, Väsby (1)

Kliver fram mer och mer Robin Karlsson i Väsby, och är en nyckelspelare i Väsbys försvar. 1+9 totalt på säsongen, och denna veckan slutade med 0+3 efter Väsbys två matcher. Karlssons första nominering i Veckans Lag

Forwards

Mathias Löf, Nyköping Gripen (1)

I sin återkomst och comeback för Nyköpingslaget, dröjde det bara 4 min innan den forne poängkungen presenterat sig. Det blev ytterligare ett mål i matchen mot Tyresö/Hanviken och succédebuten var ett faktum.

Joakim Axman, Valbo (2)

Skyttekungen i serien slog till i storsegern mot Vallentuna, 3 mål och 1 asssist samt +4 i protokollet. I fredagsmatchen mot Visby/Roma blev det en assist vilket gör fina 3+2 under veckan och en andraplats i totala poängligan.

Nick Hedemyr, Visby/Roma (1)

Redan Allettanklara Visby/Roma vann veckans båda matcher, Nick Hedemyr var en stor anledning i 3-2 segern över Tyresö/Hanviken. Hedemyr gjorde själv 1-0 och 3-1 samt spelade fram till 2-1 för Visby/Roma. Med det tar han plats i Veckans Lag för första gången i år.

 

/Stefan Österberg

 

Tidigare Veckans Lag

Veckans Lag #10

Veckans Lag #9

Veckans Lag #8

Veckans Lag #7

Veckans Lag #6

Veckans Lag #5

Veckans Lag #4

Veckans Lag #3

Veckans Lag #2

Veckans Lag #1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *