Veckans Lag #7 Hockeyettan Västra

En ny vecka innebär ett nytt veckans lag där de bästa spelarna från den senaste veckan ska koras.

Målvakt: 

Henrik Edström – Borlänge (2)

Han har redan fått smeknamnet MR. 100% av Borlänges supportrar och under helgen höll han sin fjärde nolla och har spelat till sig en plats i Veckans lag för andra gången den här hösten.

Backar: 

Fredrik Lindström – Tranås (3)

För tredje gången den här hösten har Lindström spelat sig in i veckans lag, detta efter att ha gjort två mål under matchen mot Lindlöven.

Henrik Nordström – Surahammar (1)

Surabacken stod för tre assist i lagets senaste match och var en av de bästa spelarna i Surahammar mot Kumla även om det blev förlust med 6-4.

Forwards: 

Pelle Hedlund – Grums (1)

Grumsforwarden hade en riktigt bra match i derbyt mot Forshaga och var inblandad i samtliga Grums mål. Två mål och två assist blev det från Hedlunds klubba vilket ger honom en plats i Veckans Lag.

Oliver Ödman-Hadzinikolic – Mariestad (1)

Mariestads nyförvärv inför säsongen hade en bra match i derbyt mot Skövde i Veckans Match, Hadzinikolic stod för ett mål och tre assist när Mariestad vann med 5-1.

Jesper Lindén – Mariestad (1)

Kedjekamraten till Hadzinikolic sa i Hockeyettans sändning att det var roligt att spela hockey, det visade han under derbyt mot Skövde och stod för två av målen när Mariestad på besegrade Skövde på nytt.

Har du missat tidigare upplagor av Veckans Lag hittar du dem här under:

Veckans Lag #6
Veckans Lag #5
Veckans Lag #4
Veckans Lag #3
Veckans Lag #2
Veckans Lag #1

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath