Veckans Lag #10 Hockeyettan Södra

Ikväll är det dags för nya matcher i Hockeyettan, men innan dess ska vi presentera de sex spelare som blivit uttagna i Veckans Lag för den föregående veckan.

Målvakt: 

Anton Svensson – IF Troja-Ljungby (1)

När Troja-Ljungby besegrade Hanhals under förra veckan stavades en anledning nton Svensson, burväktaren motade 27 av 28 skott och fick en räddningsprocent på fina 96,43%.

Backar: 

Jesper Åkerman – HC Dalen (1)

Dalen hade en bra afton förra onsdagen och körde över Tyringe med 5-0, Åkerman stod för två assist i den matchen och gör alltid ett gediget jobb i försvarsarbetet.

William Pethrus – Kristianstad IK (1)

Kristianstads nyförvärv levererade direkt i sin debut, ett mål och en assist blev det från Pethrus klubba i segern över Nybro.

ong>Forwards: 

Kalle Hult – HC Dalen (2)

För andra gången den här hösten tar sig Kalle Hult in i laget, han gör det efter Dalens kross mot Tyringe. Hult stod för fyra av målen och är självklar i den här upplagan av Veckans Lag.

Victor Romfors – HC Dalen (1)

Om Hults fyra mål imponerar så var Romfors faktiskt snäppet värre, han spelade fram till samtliga Hults mål, men han gjorde också ett mål själv och hade därför ett plus fyra den gångna veckan.

Evan Allen – Kalmar HC (1)

Kalmars nyförvärv har inlett bra i sin nya klubb, under matchen mot Mörrum för en vecka sedan gjorde Allen två mål och har därmed gjort fyra på de matcherna han hunnit spela i Kalmardressen.

 

Har du missat tidigare upplagor av Veckans Lag hittar du de här under:

Veckans Lag #9
Veckans Lag #8
Veckans Lag #7
Veckans Lag #6
Veckans Lag #5
Veckans Lag #4
Veckans Lag #3
Veckans Lag #2
Veckans Lag #1

//Kristoffer Bennemyr-Porath