Skövde tog revansch i Smehallen!

Efter 3-2-seger för våra grabbar nere i Skövde var det ett revanschsuget västgötalag som besökte Eskilstuna på onsdagskvällen. Det visade sig bli en match där båda lagen öppnade tillställningen i ett högt tempo och chanser skapades åt båda håll men efter ett par underliga utvisningar för hemmalaget som Skövde utnyttjade på bästa sätt så stod det 0-2 på tavlan efter första perioden. Vi lyckades aldrig resa oss och lagen följdes sedan åt i målprotokollet där de två sista akterna slutade 2-2 och därmed matchen 4-6. Det vi tar med oss är att spelet fem mot fem är riktigt bra från vår sida men tyvärr så vinns inga matcher på botbänken. Nu väntar Malung på bortais på söndag och då är det vår tur att utkräva revansch. Lindens “kassar” gjordes av Ageborg, Norlin, Björlin och Staforelli.