Tredje raka mot Nyköping!

Trots underläge 2-0 efter två spelade perioder i säsongens tredje länsderby visar våra “krigare” fantastisk karaktär och vänder på “steken” i sista perioden till tredje raka segern mot Nyköping som slutar med uddamålsseger 3-2. Det var inte mycket som pekade på vinst för Linden efter andra perioden då hemmalaget såg starkare ut men som så många gånger tidigare kommer vi ut som ett nytt lag och gör en grym tredje period. Första lindenkassen kom i powerplay från Johan Cederberg som vackert rundade försvaret och väntade ut målvakten för att sprätta upp trissan i tom bur. Tvåan och trean kom från vår notoriske målskytt Hugo Ollila som fullbordade vändningen varav sista målet gjordes åter i powerplay. Detta efter att hemmalaget dragit på sig ett matchstraff efter att uttalat mindre smickrande ord på isen. En som bör nämnas är vår burväktare Anders Olsson som gör en storartad insats mellan stolparna. Vi vill också hälsa våra nya killar i truppen Filip Pilö från Södertälje och Erik Aterius från Västervik välkomna och dom visar direkt att dom kommer bli en stor tillgång för laget.
Nu väntar en tuff vecka med fyra matcher på schemat där det första går av stapeln i Sméhallen på måndag när Köping kommer på besök då vi har revansch att utkräva efter en snöplig förlust mot västmanlänningarna i förra mötet.

(Foto: arkivbild)