Revansch ledde till tredje raka Lindensegern

Två raka förluster mot Köping i höstserien var bra tändvätska för våra spelare denna eftermiddag i Sméhallen. Vi öppnar matchen i ett rasande tempo och sköljer över bortalaget gång på gång och leder rättvist med 3-0 efter första perioden efter mål av Andrés Staforelli, Johan Cederberg och Alexander Larsson.

Andra perioden blev en mer sömnig historia men målsprutan Hugo Ollila lyckades ändå utöka ledningen till 4-0 efter fint samarbete med Oskar Carlsson.

Sista akten fortsatte i samma anda och slutade 2-2 efter mål av Linus Ageborg och Oscar Pettersson för Linden och Romsäter och Eek för Köping där det sista kom lite snöpligt när klockan stod på 19.59 och våra spelare redan börjat fira segern och gömde helt bort Eek framför kassen. Synd om vår annars storspelande målis Anders Olsson som dock gör en storstilad insats.

Svårt att nämna några som sticker ut extra då hela laget gör en stabil insats men Cederberg, Staforelli och Ageborg var på ett lysande spelhumör denna eftermiddag och får ett extra plus i kanten.
Nu väntar Kumla kommande onsdag på bortaplan och sedan Forshaga på fredag så ingen lång återhämtning denna vecka.