Bekväm Lindenseger över Surahammar

Västmanlänningarna har det fortsatt jobbigt i västra hockeyettan och det blir ju inte lättare av att ledare och spelare hoppar av under resans gång och det visade sig tydligt i lördagens match i Smehallen.
Linden var det klart bättre laget och kunde gå segrande ur striden med komfortabla 7-2 efter periodsiffrorna 3-0, 2-1,2-1. Hemmalagets vassaste enhet denna eftermiddag var tredjelinan härförda av Alexander Sollén som gjorde en jätteinsats och med sin oömma spelstil stod för hela 4 poäng, 2+2 registrerades på kontot för hans del och övriga “kassar” gjordes av Udd, Staforelli, Norlin, Larsson och Cederberg.

Nu väntar en veckas uppehåll i matchandet innan “tidiga seriefinalen” i Nyköping kommande lördag. Kom gärna och stötta oss i Nyköping då det bjuds på fri entré och storpublik väntas. Förra året när de hade sk. Nyköpingsdagen var det ca. 3000 åskådare som bevittnade tillställningen och det lär inte bli färre i år! Så fyll bilarna och hjälp oss betvinga Nyköping för femte och sista gången denna säsong, väl mött!