Team Supporterspelaren!

Lagbygget fortskrider och nu startar vi Team Supporterspelaren för att tillsammans med er hitta spelaren med det där lilla extra.
Med en tuff historik ekonomiskt sett så gör Kalmar HC nu en rejäl omorganisation i klubben för att skapa mer trygghet kring vår organisation och framförallt bygga en ekonomisk stabilitet.
Därför erbjuder Kalmar HC nu dig en möjlighet att krydda vårat lagbygge med ett namn av större dignitet. Sportgruppen med Daniel Stolt och Jarkko Oikarinen har radarn på och söker efter en spelare med ledorden ”-Erfarenhet – Ledande – Spetsegenskaper” och du kan hjälpa dom på vägen mot ett signerat kontrakt.
Vill du bidra? Då ger vi dig något tillbaka!
Vi har tagit fram 4 olika alternativ där du kan skänka pengar till Team Supporterspelaren och samtidigt vinna extremt fina priser.
Följande alternativ finns för dig:
Alt 1: 1000kr eller mer.
-Du deltar då i tävligen om en matchanvänd matchtröja. Totalt lottas 3 st tröjor ut och tröjan erhålls efter säsongen 21/22.
Alt 2: 500kr
-Säsongkort till nya arenan.
Ett säsongkort ståplats i hemmaklacken. Totalt 1 säsongkort lottas ut.
Alt 3: 300kr
-En signerad tröja av hela truppen. Försäsongströja från debutåret i Hockeyettan 18/19. Totalt 5 st tröjor lottas ut.
Alt 4: 100 kr
-Ett supporterkit med 1 st KHC-keps och 1 st KHC-halsduk. Totalt lottas 5 st supporterkit ut.
Tillsammans skapar vi framtiden och vill du stötta oss väljer du vilka alternativ du vill bidra med. Betalning sker via Swish och vi kommer uppdatera kontinuerligt den aktuella summan för Team Supporterspelaren 21/22.
Swish: 123 586 61 24