Förlust i första träningsmatchen

Lindlöven blev ett nummer för stort i den första träningsmatchen för säsongen. I en stark andraperiod för hemmalaget gjorde man fyra mål. Slutresultatet skrevs till 4-1.

På onsdagskvällen drog vi igång träningsmatcherna för den här säsongen när vi ställdes mot Lindlöven på bortaplan. Efter en ganska trevande start från båda lagen var det Strömsbro som fick de bästa chanserna efter ungefär fem minuters spel. Två minuter senare var det dags för numerärt överläge när Lindlöven drog på sig en hakning framför mål, men 0-0 stod sig. I mitten av perioden hade Lindlöven sina bästa chanser men Adam Matsson stod säkert mellan stolparna. Med cirka två minuter kvar av perioden drar Strömsbro på sig en tripping, men Lindlöven får inte till något vidare spel och 0-0 står sig i paus.

I den andra perioden la Lindlöven i en högre växel. Man spräckte målnollan efter 1:26 när Maksims Semjonovs kom fri från mittzonen och la in pucken bakom Adam Matsson. Därefter tog Strömsbro en timeout men Lindlöven fortsatte att pressa på och 2-0 kom genom Elias Lindgren som avlossade ett skott från sin backplats. Lindlöven var inte nöjda där utan ökade på till 3-0 och även 4-0 innan perioden var slut.

Utvisningarna avlöste varandra i den tredje perioden utan att något av lagen skulle göra mål. Det var inte förrän det var mindre än två minuter kvar av matchen som Linus Bergander hittade Viktor Ehn som kunde skicka in reduceringen till 4-1 vilket också blev slutresultatet.

Lindlövens IF – Strömsbro IF 4-1 (0-0, 4-0, 0-1)
Skott: 50-24 (15-8, 22-7, 13-9)
Utv: 10-6 (2-2, 4-0, 4-4)