Detta visste du inte om spelarna i succélaget Lindlöven. FOTO: HASSES SPORTBILDER

Detta visste du inte om spelarna i Lindlöven * Lagets influencer * Sheriff på isen * Stående bord på Ritz * Stenkoll på outfiten

Dags att öppna upp dörren till ett nytt omklädningsrum i ligan.

Den här gången hälsar vi på hos Lindlöven, sensationslaget från Lindesberg som är klart för kvartsfinalspel i vår. 

Hur är spelarna när vi lyfter på skydden? Hur är de privat?

Vi bad #38 Anton Björkman och #25 Christoffer Anrén berätta lite ”hemligheter” om några av sina polare.

Här är deras egna, kärleksfulla ord om sina lagkamrater.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM * Coola matchklipp * Listor och ligor

 

#1 Jonathan Frykholm, 24, målvakt

Inte den mest högljudda i omklädningsrummet, men han behöver inte säga så mycket för han visar vart skåpet ska stå när han vaktar kassen.Han har även ett stor intresse av väktaryrket utanför isen. Ser till så att alla grabbar i laget känner sig trygg. 

# 23 Simon Brännvall, 24, forward

Lagets influencer och en stjärna bakom ratten. Man hittar sällan han längst fram på en uppvärmningsövning. Utanför isen är han storsäljare, är det någon som behöver en skrivare? Då är det bra att slå en signal till Simon. 

# 8 David Berg, 28, back

Mister facit, äldst i laget men beter sig som den yngsta. C var redan sytt på tröjan innan han skrev på. Mest rutin i laget, ljumsken brukar alltid krångla precis innan jul.  

# 17 Alexander Sunnefors, 24, forward

Stjärna på isen och en riktig klippa på att åka skidor. Kör helst twintip-skidor så han kan åka både fram och baklänges. På sidan om så driver han ett eget företag så hör av er till honom om ni behöver flytthjälp.

#21 Anton Toolanen, 25, forward

Mister Lindesberg, har lämnat Norrland för kärleken i Bergslagen. En varm och go gubbe som har hjärtat på rätt plats. Älskar snön då är han oftast ute på jobbet och sladdar med trucken.

# 39 Adam Björkman, 21, back

Peter Forsberg släng dig i väggen, här har vi en kille med vinnarskalle.  Spelar två nudd som om det vore e

n VM-final. Sägs att han bara har fotbollspaket på Viaplay. 

# 72 Albin Gunnarsson, 25, forward

Lindesbergsonen som kommer till Lindlöven när man behöver han som mest. Nog bland de mysigaste killarna som finns, älskar att kramas med nummer 25. Sägs att han är den bästa rörmokaren i Örebro. 

# 4 Philip Nyberg, 24, back

Buffalo Sabres prospect. En fin kille som tar hand om grabbarna i laget. Gymmar helst två gånger om dagen. En kille som är på hallen innan alla andra och kokar en redig kanna kaffe till grabbarna. 

# 68 Jonathan Öhrström, 20, forward

Jonte, bäst stuk i laget. Har stenkoll på outfiten gillar Arigato. Åkte tyvärr på en tråkig skada som har hållit honom borta ett tag, men är tillbaka nu och krigar till oss vinster.

# 62/64 Bröderna Lindgren (Elias, 20, back, William, 22, back)

Storebror Lindgren är en sheriff på isen men även lagets fystränare, naprapat och sjukgymnast utanför. Lillebror däremot, förmodligen bäst koll på utrustningen, material-lirare som helst ställer klubban upp och ner så inte tejpen blir smutsig. 

# 19 Isak Jonsson, 21, forward

Nog den smartaste av oss i laget, en riktig bokslukare. Läser motståndarna som om de vore en öppen bok.  Lika len på isen som bartender på Örebros populäraste krogar. 

# 86 Anton Widmark, 21, forward

Anton är en lurig kille som har koll på det mesta, är även lagets poängkung. Bästavän med pucken med andra ord. Tycker det är drygt att pendla från Örebro till Lindesberg. Har även ett stående bord varje ledig lördag på Ritz. 

# 24 Anton Karlsson, 25, forward

Bodybuilder eller hockeyspelare? Gör alltid 100% på isen och utanför. En kille man alltid kan lita på. På fritiden inom bygghandeln är han chef över nummer 38. 

# 93 Anthony Paskaruk, 28, forward

En av lagets kanadensare. Riktigt oturstroll som åkte på två otäcka skador i början av säsongen. En kille som alltid är på hallen och ger 100%. Är nu helt skadefri och leder laget till segrar. Förmodligen ligans bästa tekare. 

 

#38 Anton Björkman och #25 Christoffer Anrén berättar här lite ”hemligheter” om några av sina polare. FOTO: HASSES SPORTBILDER

LÄS MER: Hemligheterna i Dalenklicka här!

LÄS MER: Hemligheterna i Östersund – klicka här!

LÄS MER: Hemligheterna i Nyköping – klicka här!

LÄS MER: Hemligheterna i Hanviken – klicka här!

LÄS MER: Hemligheterna i Hudiksvall – klicka här!

LÄS MER: Hemligheterna i Kalmar  – klicka här!

LÄS MER: Hemligheterna i Surahammar – klicka här!

LÄS MER: Hemligheterna i Mariestad – klicka här!

LÄS MER: Hemligheterna i Strömsbro – klicka här!

ATG VÅRETTAN NORRA 2 MARS: 

Enköping-Lindlöven 2–4 – se höjdpunkterna här!

Sundsvall-Vännäs 7–1 – se höjdpunkterna här!

Teg-Örnsköldsvik 4–3

AKTUELL TABELL – KLICKA HÄR!