A-lag truppmeddelande

Tranås AIF Hockey och Arto Miettinen går skilda vägar efter säsongen. 

Det har varit klart sen en tid tillbaka då vi i samråd med varandra kommit fram till denna lösning och vi väljer tillsammans att gå ut med detta besked nu så vi kan fokusera på avslutet av denna säsong.

Nu ligger vårt gemensamma fokus och arbete på att skapa det bästa tänkbara avslut för båda parter.

Arto Miettinen har under vår tid hittills gjort ett mycket bra jobb med att utveckla A-laget, han är noggrann, lämnar inget åt slumpen, tror på sin idé och vill

hela tiden utvecklas. Arto har gjort det med framgång. Vi är mycket nöjda med vad han åstadkommit för oss och tackar ödmjukast för ett väldigt bra samarbete de två säsongerna som varit men ser fram mot att resan ska fortsätta ett tag till tillsammans, säger klubbchef Stefan Fransson.

Jag känner ingen större dramatik med detta beslut, branschen funkar så här. Ibland av privata skäl, ibland gemensamma men jag är oerhört tacksam till klubben som trodde och satsade på mig. Klubben är välskött och gör ett proffsigt intryck, har ordning och reda, tar hand om spelare socialt och sportsligt. Jag vill tacka kollegor, fansen, volontärer och publik för ett otroligt bra samarbete, och inte minst det viktigaste spelarna. Spelare som funnits i min närvaro har varit lyhörda, proffsiga och alltid gett allt för att vi ska nå framgång och nå våra gemensamma mål med att skapa TAIF identitet. Jag tycker vi lyckats med det och det gör mig stolt. Nu går vi mot nya utmaningar på varsitt håll. Tack till alla och jag önskar föreningen lycka till i framtiden, säger Arto Miettinen.

Tranås AIF Hockey och alla inblandande önskar Arto ett stort lycka till i sin fortsatta karriär var den nu tar vägen.

Klubbchef

Stefan Fransson