Veckans Lag i Hockeyettan Västra

Ytterligare en vecka har passerat i Hockeyettan och det är dags att presentera en ny upplaga av Veckans Lag.
En vecka där det varit hård konkurrens om vilka som ska komma med och vilka som hamnat precis utanför den här veckan.
Men dessa sex spelare representerar Västra denna vecka:

Målvakt: 

Robin Christoffersson – Malungs IF (1)

Malungs burväktare har sett till att ge sitt lag chansen att plocka poäng i Hockeyettan under veckan, två insläppta puckar på 56 skott och en räddningsprocent på 96,4%. Då har det också blivit full pott för nykomlingen som nu parkerar på sjunde plats i tabellen.

Backar: 

Mathias Linnarud – IFK Arboga IK (1)

Arboga kämpar i toppen och slåss om en plats till Allettan, just nu ligger laget på fjärde plats och under veckan stod Linnarud för fyra assist när Arboga tog två segrar.

Christoffer Björklund – Borlänge HF (2)

Tar plats i Veckans Lag för andra gången denna hösten efter en vecka där Borlänge vunnit båda sina matcher och Björklund varit en general i försvarsspelet. Fyra plus i plus/minus statistiken denna veckan och en viktig kugge i Borlänges lag.

Forwards: 

Robert Thellberg – Grums IK (1)

Hade en rolig afton mot Köping när Grums vann med 9-5, Thellberg stod för tre av lagen och spelade till sig en plats i denna upplaga av Veckans Lag.

August Lundqvist – Grums IK (1)

Ytterligare en spelare som hade en trevlig afton för Grums hemma mot Köping, men för Lundqvist del blev det inte bara tre mål, han spelade även fram till tre mål och gjorde därmed tre plus tre och är självklar i denna upplaga av Veckans Lag.

Lukas Henze – IFK Arboga IK (1)

Blev utlånad från Västerås J20 och har på två matcher i Hockeyettan levererat två mål och fyra assist och varit en bidragande orsak till att Arboga plockat sex poäng under veckan.

Har du missat tidigare upplagor av Veckans Lag så finns de här under:

Veckans Lag #7
Veckans Lag #6
Veckans Lag #5
Veckans Lag #4
Veckans Lag #3
Veckans Lag #2
Veckans Lag #1

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath