Veckans Lag #11 Hockeyettan Södra

Ännu en vecka har passerat i Hockeyettan och det har blivit dags att presentera spelarna för den elfte upplagan av Veckans Lag denna säsong.

Målvakt: 

Jonathan Stålberg – Vimmerby HC (2)

För andra gången den här hösten har Vimmerbys burväktare Jonathan Stålberg tagit sig in i Veckans Lag. Detta efter att ha släppt in totalt tre mål på två matcher under veckan och han hade en total räddningsprocent på 92,68% på de två matcherna.

Backar: 

Dave Lindarv – Mörrums GoIS (3)

Lindarv hade en fin vecka och stod för två mål och två assist när Mörrum plockade sex poäng och laget har fortfarande en teoretisk chans att nå Allettan efter jul.

Jesper Åkerman – HC Dalen (2)

Det var inte bara Lindarv som hade en bra vecka poängmässigt, även Jesper Åkerman stod för fyra poäng fördelat på två mål och två assist under veckan som gick.

Forwards: 

Tony Pappila – Kristianstads IK (1)

Kristianstads nyförvärv inledde sin sejour i Kristianstad med att stänka in ett fint mål i powerplay mot Vimmerby, sedan följde han upp det med att dunka in ytterligare ett mål och en assist när Kristianstad förlorade mot Troja-Ljungby.

Sebastian Ottosson – Kalmar HC (1)

Kalmar plockade sex poäng under veckan som gick och Ottosson stod för fyra poäng på de två matcherna, två mål och två assist blev det från Ottossons klubba.

Jesper Sellin – Kalmar HC (1)

Sellin var den mest produktiva spelaren i Kalmar under veckan som gick och stod för två mål tillsammans med fyra assist på de två matcherna laget vann vilket ger honom en plats i denna upplaga av Veckans Lag.

Har du missat tidigare upplagor av Veckans Lag finns de här under:

Veckans Lag #10
Veckans Lag #9
Veckans Lag #8
Veckans Lag #7
Veckans Lag #6
Veckans Lag #5
Veckans Lag #4
Veckans Lag #3
Veckans Lag #2
Veckans Lag #1

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath