Derby seger

Vallentuna Hockey vann dagens derbymatch mot Sollentuna på bortais med 4-2 efter 2-0,1-2, 1-0.

TV: SOLLENTUNA-VALLENTUNA 2-4 – se målen och höjdpunkterna här.

Det var tredje raka segern för Vallentuna, Niklas Lehmanns första mål i Vallentuna dressen, Oscar Hassels debut i Vallentunas röda tröja och sist men inte minst Söderbergs födelsedag som inte kunde firas på bättre sätt än med ett mål från hans klubba, 1-0 i PP1. 2-0 görs genom Renemark i PP1 då Sollentunas Zane Jones satt utvisad för andra gången i första perioden.
Den andra perioden var en av de svagaste från Vallentunas sida denna säsong där man släpper in Sollentuna i matchen då de får gå upp till 2-2 men sedan är det Lehmann som gör viktiga 3-2, en riktig stänkare i krysset! Inför andra perioden så spelar Vallentuna av de första 5 minuterna, sedan nästa 5 minuterna där gör Stefan Söder viktiga 4-2 därefter hålls Sollentuna på utsidan och de får inga riktigt heta chanser. När det är 2.56 kvar så tar Sollentuna TO och rycker Håkansson fr målet men Vallentuna håller hela vägen till hesa Fredrik ljuder i svårspelade SVEAB arena. En skön seger och matchens Viking gick till Lehmann.