Veckans Lag #9 Hockeyettan Västra

Ytterligare en vecka har passerat i Hockeyettan och vi närmar oss serieavslutningen med stormsteg.
Nu är det dags att presentera det nionde laget för Hockeyettan Västra den här säsongen:

Målvakt: 

Henrik Edström – Borlänge HF (3)

För tredje gången den här hösten tar Borlänges burväktare hand om målvaktssysslan i Hockeyettan Västra, detta efter en vecka där han höll nollan mot Arboga och endast släppte en puck förbi sig mot Skövde. Han landade på smått osannolika 98,27 i räddningsprocent sett till de två matcherna.

Backar: 

Johan Erkgärds – Grums IK (1)

Tidigare säsonger har Erkgärds spelat center och ytterforward, den här säsongen spelar han back för Grums och under veckan som gick stod han för två mål och två assist.

Albin Torstensson – Tranås AIF (1)

Tranåsbacken tar en plats i Veckans Lag efter att ha spelat fram till tre av Tranås mål under veckan och dessutom stod för två solida insatser i försvarsspelet.

Forwards: 

Martin Eberhardsson – Kumla HC (1)

Kumlas assisterande kapten levererade tre mål och en assist när Kumla bortabesegrade Grums under söndagen, en viktig pjäs för Kumla och nu också uttagen i Veckans Lag.

Victor Wänghult – Kumla HC (2)

Ytterligare en Kumlaspelare tar sig in i Veckans Lag. Wänghult gör det efter att ha levererat sex poäng under veckan, ett mål och fem assist blev det från hans klubba.

Anders Skoog – Tranås AIF (1)

Tranås förstacenter hade en riktigt bra vecka för både hans och lagets del. Laget vann båda sina matcher och gjorde det med totalt 10-2 på två matcher.
För Anders Skoogs del blev det fyra mål och två assist under de två matcherna och han tar den sista anfallsplatsen den här veckan.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath

Har du missat tidigare upplagor av Veckans Lag så finns de att läsa här under:

Veckans Lag #8
Veckans Lag #7
Veckans Lag #6
Veckans Lag #5
Veckans Lag #4
Veckans Lag #3
Veckans Lag #2
Veckans Lag #1