Veckans Lag #12 Hockeyettan Södra

Ännu en vecka har passerat i Hockeyettan och det har blivit dags att presentera spelarna för den tolfte och näst sista upplagan av Veckans Lag denna säsong.

 

Målvakt: 

David Elmgren, HC Dalen

Elmgren räddade 44 skott i den viktiga streckmatchen mot Nybro under fredagen och 30 i 1-0-förlusten mot Kristianstad i söndags. Hoppet om Allettan lever fortfarande för Dalen, mycket tack vare Elmgrens fina spel.

 

Backar: 

Jeppe Holmberg, Tyringe

Nyförvärvet från Vännäs fick det att lossna rejält i veckan när Tyringe tog sex poäng av sex möjliga. Holmberg stod för både mål och assist och en imponerande plus/minusstatistik på +4 i vinsterna mot Helsingborg och Halmstad och har fått en smakstart i sin nya klubb.

 

Måns Hansson, Kristianstad

Kristianstads defensiv levererade stort i veckan när man höll nollan mot både Mörrum och Dalen. I tillägg till Hanssons stabila defensiv var han inblandad i två av Kristianstads fyra mål med sina två assist.

 

Forwards: 

Ludvig Rantanen, Hanhals

Rutinerade Rantanen har klivit fram när Hanhals behövt honom som mest. När laget tog full pott i veckans två matcher mot Halmstad och Mörrum gjorde Rantanen ett mål och fem assist.

 

Robin Carlsson, Hanhals

Fyra nya poäng i veckan av Carlsson som fortsätter att leverera på ett imponerande sätt och visade att han går att lita på när viktiga poäng i kampen om Allettan står på spel. I och med Carlssons poängsuccé leder han den södra seriens poängliga på totalt 28 poäng.

 

Ian Örnskog, Dalen

Dalens match mot Nybro var vinna eller försvinna i kampen om en plats i Allettan. Örnskog var tillsammans med tidigare nämnda Elmgren stor segerorganisatör med sitt hattrick. Snacka om bäst när det gäller!

 

Har du missat tidigare upplagor av Veckans Lag finns de här under:

Veckans Lag #11

Veckans Lag #10

Veckans Lag #9

Veckans Lag #8

Veckans Lag #7

Veckans Lag #6

Veckans Lag #5

Veckans Lag #4

Veckans Lag #3

Veckans Lag #2

Veckans Lag #1

 

//Marcus Malmsten