Serieledarna Nybro på besök i kvällens drabbning

Hanhals Kings har ett tufft schema och är inne på tredje matchen på mindre än en vecka. Det blir tredje topplaget i rad som står för motståndet. Senaste matchen i onsdags borta mot Karlskrona HK slutade med en 4-2 förlust efter en tight match. Där KHK gör 4-2 i öppen kasse, vi har bra chanser att kvittera men KHK drar längsta stråt och tog därmed sin första vinst för året. Nybro som är dagens motståndare leder serien och har inte tappat en ända poäng efter seger mot Borås i onsdags. Mikael Tissell tränare i Nybro säger till deras egen hemsida “Det kommer att bli en tuff och svår match för oss. Hanhals slog Troja på hemmaplan och de var med länge i matchen mot Karlskrona. Det kommer att bli något för oss att bita i”

Huvudtränare Janne Ericsson tankar inför kvällens drabbning:

Vad är största utmaningen för Er som lag just nu?

Vi är inne i en period med tätt matchande och det gäller vi tar oss samman som ett lag och visar kampvilja matchen igenom. Det har varit vår styrka de senaste matcherna.

Vad blir viktigast för Er för att ha en chans att besegra serieledarna?

Fokus är självklart men också vara starka i man-man duellerna. Offerviljan och glöden i ögonen tar vi med oss från de senaste matcherna. Alla beslut med puck och noggrannheten med den är viktiga för att vinna matcher och det måste vi bli bättre på.

Någon som ni måste förbättra i spelet?

Vi måste bli rakare i spelet mot mål och attackerar det hårdare och skjuta mer för skapa mål och chanser för att göra mål. Det gäller också att våga och tro på det man gör. Gör vi detta har vi bra chans att ta med oss poäng från kvällens match.

Några ändringar i laget?

Vi byter målvakt ikväll, det är dags för Isak att göra debut i Hanhals Kings tröjan. Viktigt för oss att ha igång båda våra målvakter när det är så mycket matcher på kort tid.