Inför Visby

Trots ett massivt spel och chansövertag så lyckades vi vinna först i förlängning mot Segeltorp med 1-0. Helt otroligt att vi inte lyckades spräcka målnollan under ordinarie tid, vilka chanser vi skapade. Men vi tog den viktiga extrapoängen så vi är fortsatt med i racet om sjätteplatsen. Idag har killarna satt sig på båten mot Visby för kvällsmatch mot Visby/Ro

ma. En tuff uppgift men inte omöjlig, eller hur Per Ljusteräng?

Verkligen, vi åker dit stärkta av segern igår samt att vi besegrade dem på hemmaplan.

Är det stor nackdel att spelar två dagar på raken och de är utvilade?

Det tror jag inte, så här i slutet av serien så finns det kraft. Vi känns inte slitna, vi gick runt på alla spelare igår

Vad tror du om matchbilden?

Det blir en helt annan mot igår, de kommer styra och vara spelförande. Vi är införstådda med att det är ett starkt försvar som gäller. Snabba omställningar och effektivt anfallsspel avgör till vår fördel.

Lycka till

Tack så mycket