Årets första – inför Nyköping

Årets första hemmamatch ikväll mot en, vad jag tror, ny motståndare för Hanhals IF i Nyköping. Serieledarna från Södermanland har imponerat i upptakten och har fyra segrar och endast en förlust och den efter övertid. En tuff nöt för oss att knäcka men vi har överraskat förr. Efter seger i första matchen har det resultatmässigt gått i moll för våra krigare med motsatt håll gentemot våra motståndare, fyra raka förluster har inkasserats. Senast mot Linden säger eftersnacket att det var en riktigt dålig insats. Eller vad säger du, Per Ljusteräng?

– Tyvärr så stämmer det. Vi var inte alls med från start och det satte tonen för matchbilden. Vi bjöd på ett motstånd som passade Linden väldigt bra vilket de utnyttjade på ett bra sätt.

Var det resan och en veckas speluppehåll som spelade oss ett spratt?

– Nej nej, vi har rest och presterat tidigare och uppehållets betydelse tror jag inte på. Det var helt enkelt en svag insats av oss där vi inte var på ställda på det sätt som krävs.

Tråkigt, men vi ser framåt mot kvällens drabbning. Hur ser du på kvällens match?

– För vår del gäller det att hitta tillbaka till det spel vi börjat få fram i denna serie och revanschera oss mot senast. Dessutom så vill vi vinna igen, det var ett tag sedan nu. Tuffast möjliga motstånd för tillfället, ett spelskickligt lag som har både spets och bredd samt imponerande 12-3 på två bortamatcher.

Taktik?

– Jag hoppas att vi tar tag i matchen och visar upp ett bra passningsspel och att vi spelar solitt över hela banan. Bra försvarsspel, fysiskt spel och trafik på mål vill vi visa upp.

Hur ser laget/truppen ut?

– Vi saknar Linus Andersson, Lindell, Olbing och Ramqvist men får in Ewertzh och Widlund.

Då önskar vi lycka till.

– Tack