Inför eftermiddagens match mot Vimmerby HC

Vimmerby HC kommer till Kungsbacka ishall i eftermiddag men stort favorittryck på axlarna. Klubben som räknas som en av favoriterna till att vinna den tuffa Södraserien i årets Hockeyettan. Vimmerby som ligger 9:a i tabellen med endast 2 segrar på första 5 omgångarna. Senast förlorade man en tight match mot Nybro. Det borde innebära att laget kommer till Kungsbacka med mycket revanschlusta & att Hanhals Kings får se upp!

Hanhals Kings tog en poäng borta mot Mörrum och ligger 6:a i tabellen, vi har 1 seger på fulltid och 3 segrar på övertid/straffar. Som vanligt tar vi pulsen på Janne inför varje match och så även idag.

Vad säger du om Vimmerby?

Troja, Nybro har varit på besök och nu kommer det tredje topptippade laget till Kungsbacka. Vi vet att det kommer bli en stentuff match och det gäller för oss att vara med från start och ta tag i taktpinnen direkt.

Vad tar ni med Er från senast in i denna match?

Trots förlust senast på straffar så finns det mycket bra saker att ta med sig från den matchen. Vi spelade aggressivt från start och vi spelade bra med puck och skapade mycket målchanser. Det vill vi självklart se idag också och att alla i laget bidrar med hög arbetsmoral och sprider positiv energi till laget genom att gör saker på plan, både defensivt och offensivt.

Någon detalj som du tryck på inför idag som krävs för seger?

Viktigt att vi tar fram det där lilla extra idag och vågar släppa loss och spela ut från start.

Några ändringar i laget?

Albin Svensson och Mattias Elfström är tillbaka efter sjukdom. Oskar Pettersson vilar dagens match.

Som klubben tillkännagav igår har vi ett spännande och intressant nyförvärv i Liam Kirk och det stora frågetecknet är bara om han hinner bli spelklar till 16.00.

Som vanligt är det max 50 biljetter som är slutsålda och därför rekommenderar vi Er att se matchen på https://embed.staylive.tv/livestream/32219

Se intervjun med Liam Kirk