Derbydags igen

Kvällens motståndare Halmstad Hammers kommer från en riktigt lyckad fjolårssäsong och bär med sig ett stort favoritskap till denna säsong. Halmstad rankad #9 i tabellen vill givetvis upp i tabellen och vi får nog se en taggad motståndare som kommer till Kungsbacka ikväll. Våra senaste möten i Hockeyettan har slutat med fördel till Halmstad med 3-2. Förra säsongen vann Halmstad två raka matcher och senast i Kungsbacka 18 sep gick man segrande med 1-4 vinst. Det är upp till revansch ikväll för Jannes grabbar, låt oss se vad Janne har att säga inför matchen?

Hur tar ni Er an dagens match efter succen borta mot KRIF Hockey?

Efter ett lysande spel på bortaplan senast mot KRIF Hockey och vinst med 5-8 gäller det att ta sig an Halmstad på bästa sätt. Vi vet att Halmstad är ett riktigt bra lag och det kommer bli svår nöt för oss att knäcka, men ingenting är omöjligt.

Vad blir viktigt att tänka på idag?

Med från start och ha rätt inställning och fokusera på det vi kan påverka, vår egen prestation. Målskyttet fick vi ju igång i förra matchen och jag hoppas siktet är rätt inställt även mot Halmstad.
Viktigt att vi vågar släppa handbromsen från start och är intensiva i vårt sätt att spela och har en tanke med det vi gör också. Sedan får vi se hur långt det räcker men då har vi i alla fall försökt. Ut och njut och släpp loss!

Blir det några ändringar i laget?

Kim utgick pga skada i förra matchen och är tillbaka ikväll tillsammans med Jens. Ludvig Levinsson kommer att spela med Frölunda J20 i helgen och han ersätts av Oskar Norrman. Oskar vilar denna match.

Ni ser matchen som vanligt på https://play.staylive.se/hanhalskingsif/l/32231 glöm inte stödja föreningen genom att köpa en soffbiljett, swish 123 55 266 11