Sat 16 Jan Slut
Hockeylag THO 5
Hockeylag PIT 2
Sat 16 Jan Slut
Hockeylag HHC 2
Hockeylag ENK 3
Sat 16 Jan Slut
Hockeylag ÖST 5
Hockeylag HANV 1
Sat 16 Jan Slut
Hockeylag KAL 2
Hockeylag FOR 4
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag PIT 3
Hockeylag FOR 2
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag ÖST 4
Hockeylag ENK 3
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag GRU 3
Hockeylag ESK 5
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag KÖP 6
Hockeylag MAL 3
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag SUR 6
Hockeylag KUM 2
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag KRIF 6
Hockeylag TRA 3
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag Kalm 3
Hockeylag TYR 5
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag HHHC 2
Hockeylag BORÅ 3
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag HHC 7
Hockeylag HANV 2
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag TRO 3
Hockeylag MÖR 2
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag KAR 4
Hockeylag VIM 2
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag MAR 0
Hockeylag VIS 6
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag HUD 7
Hockeylag SKÖ 4
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag DAL 2
Hockeylag NYB 5
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag HIF 1
Hockeylag WIN 4
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag STR 4
Hockeylag NSK 3
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag VHF 7
Hockeylag SOL 2
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag MAL -
Hockeylag SUR -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag ESK -
Hockeylag KÖP -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag LIN -
Hockeylag GRU -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag VHC -
Hockeylag SKL -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag HAN -
Hockeylag HHHC -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag BORÅ -
Hockeylag TYR -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag KRIF -
Hockeylag Kalm -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag THO -
Hockeylag KAL -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag PIT -
Hockeylag BOD -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag BOR -
Hockeylag ÖST -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag FOR -
Hockeylag HHC -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag VIS -
Hockeylag KAR -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag VIM -
Hockeylag DAL -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag MÖR -
Hockeylag NYB -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag HUD -
Hockeylag TRO -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag SKÖ -
Hockeylag MAR -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag NSK -
Hockeylag VHF -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag WIN -
Hockeylag STR -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag SEG -
Hockeylag HIF -

Inför Troja/Ljungby på bortaplan

Det är dags för serien att starta upp igen efter 10 dagars uppehåll. Hanhals Kings tar bussen till Ljungby för att möta serieledarna Troja/Ljungby. Det blir en svår uppgift för Hanhals Kings som ligger nia i tabellen med 12 inspelade poäng mot Trojas 28. Positivt för Hanhals Kings är att man besegrade Troja på hemmaplan i början på oktober med 3-2. Senaste två mötena lagen emellan har Hanhals Kings två segrar.

Som vanligt i hockey blir första målet avgörande. För Hanhals Kings del vinner man 50% av matcherna om man gör första målet. Så vi får hoppas skyttekungarna Markus Ruuskanen 7+3, Mattias Elfström 4+5 får en bra start på matchen.

Lagens form de senaste omgångarna speglar verkligen tabelläget. Troja som är stabila i toppen av tabellen har endast 1 förlust på senaste 5 matcherna och 4 vinster. Hanhals Kings däremot har det lite svajigare och har bara mäktat med en seger. Därför har vilan varit positiv för Kungsbackalaget som dessutom gjort vissa förstärkningar under uppehållet.

Vi tar ett snack med assisterande tränare Vesa Ruuskanen i Hanhals Kings.

Vad säger du om dagens match?

Vi kommer möta seriens vassaste lag och det krävs att alla är påkopplade till 100% från start. Alla spelare är införstådda att vi kan slå alla lag vilket vi bevisat innan men det krävs att alla i laget gör det man skall. Det blir klyschor som avgör idag dvs alla spelare måste vara påkopplade, ordentlig skridskoåkning och att vi jobbar hårt i varje situation. Ett lag som Troja kommer inte ge oss mycket ytor och chanser så det kräver att vi är skärpa och tar vara på varje läge vi får under matchen.

Hur har Er vecka sett ut efter några dagars vila?

Vi har haft en bra träningsvecka där vi haft många spelare på isen. Veckan startade med att vi körde tre hårda pass måndag-onsdag. Välbehövlig vila på torsdagen för att sedan avsluta med en skön fredagsträning. Där gick vi som man brukar igenom taktiska frågor kring försvarsspelet och special teams och finslipade på detaljer som blir viktiga idag.

Laget har fått ett antal förstärkningar i veckan, berätta om dom?

Ja, i veckan fick vi klart med Jonatan Lundin-Andersson som kom från Karlskrona, jag känner honom inte personligen innan men en bra och skön kille som är mycket skridskostart och en riktig bra lagspelare. Han kommer spela från start idag & bli en stark förstärkning framåt.

Dessutom fick Hanhals Kings klart med tre inlånade spelare från Frölunda J20 som i och med Coronaläget kommer spela tillsvidare med Hanhals Kings. Det är två forwards och en back som kompletterar vårt lag på ett bra sätt. Axel Kumlin, back uppvuxen i Stockholm som spelat i Frölundas organisation sedan 17/18, moderklubb IFK Österåker. Vesa säger ”Han är en storvuxen och stark kille och har man varit i Frölunda så kan man spela och är välutbildad” På forwardssidan ansluter norrmannen Philip Granath som har Frisk Asker som moderklubb. Anslöt till Frölundas organisation 18/19 och spelar i Norska landslaget & kommer spela forward. Dessutom ansluter William Hallén som har Hovås HC som moderklubb. Även han anslöt till Frölundas organisation säsongen 17/18 där han gjorde 59 poäng på 29 matcher sin U16 Elitsäsong. Även William spelar i landslaget och kommer spela idag som center.