Vi fortsätter stärka vårt varumärke

Det är tredje året i rad som vi i oktober månad redovisar Instagramtoppen i serien som vårt representationslag medverkar i, Hockeyettan Södra. Stark närvaro på sociala medier blir allt viktigare för klubbarna och för att skapa intresse.

Vi i Hanhals Kings är ett team som brunnit i flera år för att öka intresset på just sociala medier. Det som gör att vi år efter år breddar oss är för fler i klubben engagerar sig och vill synas på våra sociala kanaler vilket tillsammans bidrar till ökat intresse för det vi gör i Hanhals IF.

I dagsläget kan ni följa klubben på Instagram, Facebook, Youtube, InstagramTV, Reels (Instagram), TikTok. Vi hoppas ni alla som är medlemmar i klubben följer oss på dessa medier. Där vi försöker sprida intressant och rolig information kring allt som händer i klubben. Från Hockeyskolan till A-laget och från våra Camper och Cuper.

Slutligen, det är alltid roligt att jämföra sig år till år med övriga föreningar i Hockeyettan. I år fick vi in en storklubb som innan har spelat både i SHL & Hockeyallsvenskan, Karlskrona som är överlägsen 1:a i år. Därför ramlar vi i Hanhals Kings ner till tredje platsen. Vi har ökat våra följare på IG med 20% från 2367 till dagens 2845. Det vore roligt om vi kunde ta en placering, för det behövs Er hjälp kära medlemmar och fans. Bästa ökningen från förra året stod Halmstad Hammers som ökat med imponerande 41%.