Känslan är att alla slår alla!

Sponsras av

Förra veckan fick Hanhals Kings med sig en bortaseger mot Borås HC och en förlust på hemmaplan mot Tranås AIF. Varje vecka ställs lagen för nya utmaningar och som rubriken säger känns det som alla lag slår alla förutom Tyringe som halkat efter rejält i tabellen. Senaste omgången då Hanhals Kings stod över, besegrade Borås HC lite överraskande serieledarna Halmstad Hammers på hemmaplan. Vilket gör dagens drabbning ännu mer intressant. Skall Hanhals Kings bryta förlusttrenden mot Halmstad Hammers eller skall Halmstad Hammers slå tillbaka efter förlusten mot Borås HC?

Halmstad Hammers HC får ses som storfavoriter inför kvällens match. Man har endast vinster mot Hanhals Kings sista 5 matcherna varav 4 har skett på ordinarie tid. Senast besegrade man Kungsbackalaget på bortaplan med 3-9. I tabellen leder man med 26 poäng på 9 spelade matcher mot Hanhals Kings som har 19 poäng på 8 spelade matcher.

Vad säger då Thomas Heden om kvällens utmaning?

Vi har en intressant match mot Halmstad Hammers HC att vänta. Halmstad Hammers HC som åkte på en förlust igen mot Borås vilket har gjort att serien är om möjligt ännu tightare. Känslan är att alla slår alla och det är endast Tyringe som hamnat efter.

Det blir en del ändringar i truppen inför kvällens match, vad har du att delge oss?

Vi kommer sakna 3 spelare närmaste tiden. Det är våra yngre förmågor som är iväg på landslagsuppdrag. Liam Dover Nilsson, Ludvig Persson, och William Hallén. Dock har Hallén blivit tvungen att lämna återbud pga. skada. Detta har i sin tur gjort att vi har fått in Albin Bardh som senast kommer från Köping och som stannar resten av säsongen och Simon Appelkvist från Tingsryd som kommer spela 3 matcher med oss. Tilläggas skall att klubben & Joshua Berger har kommit överens att bryta kontraktet med omedelbar verkan.

Vad krävs den kommande veckan?

3 viktiga matcher ligger framför oss denna veckan och efter dessa bör serien ha stretchat ut sig. Vår målsättning är att hänga kvar i toppen och tävla hela vägen. Vi vet förutsättningarna och vilken nivå vi måste hålla för att mäta oss mot Halmstad som vi haft svårt för. Framåt Hanhals.

Hanhals Kings närmaste match utöver ikväll: 12 feb Tyringe SoSS hemma, 14 feb Kalmar HC borta, 17 feb Kalmar HC hemma

Matchen ikväll sänds som vanligt på Staylive.se klicka är för att komma till sändningen