Tack Björn för allt jobb

Björn Erlandsson är för många symbolisk för Hanhals IF. Björn har i två omgångar varit en nyckelfigur i Kungsbackahockeyn. Nu väljer han att kliva av uppdraget som Team Manager för A-laget.

Det blir helt klart en rejäl förändring i klubben när ikonen Björn Erlandsson lämnar sina uppdrag i klubben. Det började förra året redan när Björn släppte det totala Sportansvaret i klubben för att fokusera 100% på A-laget.

Björn har jobbat många år i klubben och brunnit för att utveckla ishockeyn i Kungsbacka. Han har lagt många timmar på dygnet senaste åren för att få allt att funka tillsammans med att han driver Team Sportia i Kungsbacka & har ett annat jobb vid sidan om.

Då Björn driver Team Sportia som är samarbetspartner till klubben kommer han givetvis att finnas där när säsongen drar igång. Men det blir en helt annan roll än tidigare och ”det skall bli skönt att sitta på läktaren” – säger Björn

Nu söker klubben ersättare till Björn & ny huvudtränare. Klubbens ordförande Michael Hillström säger.

  • Vi har känt till Björns beslut ett tag och jobbar med frågorna i klubben. Men det är helt klart så att Björn lämnar ett hål efter sig som skall fyllas. Det är en utmaning förstås men samtidigt inspirerande.

Kontraktet är säkrat och nu börjar arbetet med att rekrytera ny Sportchef samt A-lagstränare. Samtidigt skall truppen spikas. Ett jobb som redan har påbörjats enligt Michael.