Rasmus Rosenqvist förlänger

Rasmus kom inför säsongen som en av de mer meriterade Hockeyettanspelare i laget. Nu har klubben och Helsingborgaren kommit överens om ytterligare ett år. Med över 100 matcher blir han även en viktigt kugge kommande säsong. Med ett ungt lag blir 24-åringen en av de mer rutinerade spelarna i omklädningsrummet.


Vi kollade av med Rasmus vad han hade att säga om gångna säsongen?

Lite kort om säsongen var att den gick upp och ner, både personligen och för laget. Men efter Jul så började vi sätta en struktur och vinna hockeymatcher. Sista halvan av vårserien fick jag även gå in som center och jag kände att jag personligen fick ett stort lyft i mitt spel. Otroligt skönt att vi lyckades knipa sista matchen och hålla kvar Hanhals IF i Hockeyettan där vi hör hemma.

Hur gick dina tankar om säsongen 2021/2022?

Jag förlängde med klubben på grund av den starka avslutningen och vill bygga vidare på de. Jag känner även att jag har mer att visa upp av mitt spel. Samt att jag trivs bra socialt med jobb, flickvän nära m.m.

Känns otroligt kul att vara kvar en säsong till!

Vi ser fram emot att se Rasmus ännu en säsong i Hanhals IF tröjan vilket då blir hans 6e säsong i Hockeyettan.