AIF-profilen klar för sin sjätte raka säsong i klubben

Trots semesterperiod och att värmen kom tillbaka till Kiruna så har sportgruppen inte dragit ner på tempot, tvärtom, det jobbas just nu för fullt med att fylla de sista platserna till årets trupp.

En viktig underskrift landade precis hos sportchefen, det är den rutinerade forwarden Viktor Mikko med nästan 300 Hockeyettanmatcher i bagaget som väljer att köra vidare för sin sjätte raka säsong i AIF!

Viktor, som med åren blivit en riktig AIF-profil har mönstrat 153 matcher i den svartgula dressen och har varit en pålitlig poängplockare med sina 219 poäng på dessa matcher. 

Vi ser fram emot att få se nummer 11 driva på laget i ytterligare en säsong!

Hemsidan tog ett snack med Viktor:

En underskrift alla svartgula supportrar väntat på, känslan nu när allt är klart?
Det känns verkligen roligt och inspirerande. Förhoppningsvis får vi lira med våra fantastiska supportrar på läktaren!

Du kliver in på din sjätte raka säsong i den svartgula tröjan, hur hårt pumpar egentligen AIF-hjärtat efter så många år?
Sjätte säsongen. Vilken resa vi har påbörjat. Hjärtat för våran förening växer hela tiden och det Tack vare den otroliga samhörighet som finns. Gemenskapen bland alla i och runt laget samt våra fans, det är det som motiverar en.

Förra säsongen blev inte alls som vi ville, är det en revanschsugen Viktor som skrinnar in på isen kommande säsong?
Herrejävlar. Vilken säsong alltså. Sjuttioelva olika tränare, spelare som flyttade och spelare som på olika anledningar slutade eller fick lämna. En säsong man inte vill uppleva igen men samtidigt är det något man har med sig och tar lärdom av. 

Känslan efter sista matchen när vi fick städa upp all skit som varit, det var så mycket lättnad och glädje när Hesa Fredrik tjöt, det är den bästa hockeyupplevelsen hittills för mig. 

Vi har en otrolig revanschlust kan jag lova!

Ny tränare och många nya spelare, ungt och intressant lag blandat med er mer rutinerade spelare?
Spännande. Ny röst i båset och många nya spelare. Det kommer krigas om platserna och vara full gas från första träningen! 

Vi kommer att gå in i säsongen med stor ödmjukhet, få ihop laget och bli starkare för varje vecka som går.

Tack för du tog dig tid och svarade på lite frågor så syns vi i ishallen till hösten!
Tack själv, till hösten blir det äntligen ös inne på Lombia igen! 🖤💛

Läs mer om Viktor på Eliteprospects.