Truppen fylls på

Efter en lyckad try-out av Elliot Nordholm så fullföljer vi vårt avtal med honom.

– Jag tycker Elliot verkligen har anammat och jobbat på de saker vi önskat se från honom så det känns kul att räkna in honom i årets trupp, säger sportchef Per Ljusteräng.

Västkustbon från Lysekil som lämnade för Troja 2016/2017 där han spenderade J18 och J20 åren. Han avslutade J20 Elit året med att göra 30 poäng på 28 matcher som back. Det belönades med att göra seniordebut för Troja 2018/2019 i Hockeyettan. Året efter drog han vidare till Växjös organisation för att spela J20 SuperElit, vilket han gjorde framgångsrikt och gjorde 23 poäng på 39 matcher. Förra säsongen tog han steget vidare till Linden Hockey som spelar i hockeyettan, det blev 24 matcher men endast 2 poäng. Och nu har han vänt hem till Västkusten och skriver på kontrakt med Hanhals IF säsongen 2021/2022.