Seger på borta is – första målet!

Hanhals Kings besegrar Kalmar på bortais med 2-1 efter en stark vändning i sista perioden. En seger som inte många räknade med efter avsaknaden av n-i-o ordinarie spelare. Kalmar hade mycket puck men våra krigare försvarade sig bra och stack upp några gånger med farligheter. Vi får tag i segerskytt Emil Backman i bussen på väg hem.

Grattis till segern och segermålet Emil, berätta?

  • Ja de var skönt. Vi kände att vi var med på slutet och jag fick ett bra läge efter att Erik försökt gå på mål och de var skönt för egen del att trycka in den och kunna knipa 3 poäng.

En otrolig insats med tanke på förutsättningarna med all frånvaro. Hur kunde det ske?

  • Vi tror på oss själva och även om vi var kort om folk så gjorde vi jobbet idag. Senaste matcherna har de gått i rätt riktning så de var skönt att kunna ta 3 poäng mot ett formstarkt Kalmar!

Vad vill du lyfta fram förutom målvaktsspelet?

  • Kämpaglöd, vi gör en bra insats med de förutsättningarna vi hade idag. Vi höll oss till gameplan och stressade inte upp oss när vi låg i underläge!

Vad tar vi med oss mot Tranås på onsdag?

  • Försvarsspelet, även ifall skotten var emot oss så låg vi rätt och hanterade de bra.

Hur har det känts för egen del så här långt?

  • Varit lite upp och ner. Poängproduktionen har varit lite knackig men försöker bli bättre varje dag och de har känts bättre de senaste. Hoppas de släpper lite nu när första målet kom!

Vi tackar och önskar en fortsatt trevlig hemresa

Tackar

Se Highlights från matchen https://play.staylive.se/kalmarhc/w/142407

Nästa hemmamatch, erbjudande Gå 2 betala för 1 – Välkomna!