Veckans Lag #10 Hockeyettan Västra

Ikväll är det dags för nya matcher i Hockeyettan, men innan dess ska vi presentera de sex spelare som blivit uttagna i Veckans Lag för den föregående veckan.

Målvakt: 

Tobias Sandberg – Mariestad BoIS HC (3)

Tar sig in i Veckans Lag för tredje gången den här hösten. Spelade fenomenalt när Mariestad besegrade Lindlöven med 1-0. Sandberg stoppade samtliga 48 skott och är given som målvakt den här veckan.

Backar: 

Tom Olsson – Surahammars IF (1)

Surahammar tog sin första seger för säsongen när de besegrade Skövde för en vecka sedan, Olsson var en gigant i försvaret och var en av segerorganisatörerna med sitt solida försvarsspel.

Albin Torstensson – Tranås AIF (2)

Tar sig in i Veckans Lag för andra gången den här hösten, gjorde en assist i matchen mot Arboga men var även en viktig pjäs i försvarsspelet för Tranås vilket ger honom platsen i Veckans Lag.

Forwards:

Charlie Hellström – Surahammars IF (1)

Verkar trivas bra mot Skövde den här säsongen, gjorde två mål i lagens första möte den här säsongen och när de möttes förra onsdagen stänkte han in ytterligare två mål.

Anton Blomberg – Tranås AIF (2)

Anton Blomberg tar sig in i Veckans Lag efter att ha gjort två mål och en assist i segermatchen mot Arboga.

Pontus Eklöf – Tranås AIF (1)

Eklöf hade även han en bra afton när Tranås besegrade Arboga med 7-2. Eklöf stod för ett mål och tre assist vilket ger honom en plats i denna upplaga av Veckans Lag.

Har du missat tidigare upplagor av Veckans Lag hittar du de här nedanför:

Veckans Lag #9
Veckans Lag #8
Veckans Lag #7
Veckans Lag #6
Veckans Lag #5
Veckans Lag #4
Veckans Lag #3
Veckans Lag #2
Veckans Lag #1

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath