Veckans lag i Hockeyettan Östra #10

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått. Veckans som har passerat var en matchfattig vecka och de flesta klubbarna spelade endast en match.  Jag ber om ursäkt för sen publicering på grund av flytt av kontoret.

Målvakt:

Daniel Marmenlind, Visby/Roma
Vecka 47 var en bra vecka för Visbys målvaktsduo Daniel Marmenlind och Martijn Oosterwijk som var starkt bidragande i att Visby bärgade sex poäng av sex möjliga i matcherna mot Hammarby och Huddinge. I matchen mot Hammarby räddade Oosterwijk 39 av 39 Bajen-skott och i matchen mot toppkonkurrenten Huddinge räddade Daniel Marmenlind 38 av 39 Huddinge-skott.  Marmenlind som blir den som får platsen i veckans lag ligger just nu på en tredjeplats i målvaktsligan i den östra serien med en räddningsprocent på 92,60%.

Backar:

Alexander Svarvén, Huddinge
18-årige Alexander Svarvén har under hösten lyfts upp från det egna juniorlaget. I matchen mot Hammarby gjorde han det viktiga 3-3 målet vilket var hans andra mål i Huddinges A-lag under hösten. Alexander som är född 2000 har varit lyckosam under sina första sex matcher i A-laget och har ett plus/minus på +2.

Fredrik Sandberg, Visby/Roma
23-årige Fredrik Sadnberg har en fin vecka bakom sig. Ett mål och en assist i 2-0 segern mot Hammarby och en assist i 4-1 segern mot Huddinge ger skåningen en plats i veckans lag.

Forwards:
Andreas Maier, Huddinge
21-årige Andreas Maier fortsätter att leverera. Under veckan gjorde Täby-produkten två mål och en assist i matcherna mot Hammarby och Visby.

Jonas Lindström, Hudiksvall
Hudiksvalls trotjänare Jonas Lindström tar en plats i veckans lag efter ett mål och två assists i streckmatchen mot Segeltorp. 32-åringen är i år inne på sin elfte säsong i Hudik Hockey.

Johannes Sandberg, Vallentuna
21-årige Johannes Sandberg hade en poängmässigt tung säsong i Väsby ifjol med 17 poäng på 35 matcher. Inför denna säsong bytte Järfällaprodukten klubb till Vallentuna och där har han fått en bra start med 14 poäng på 16 matcher. Den gånga veckan gjorde Johannes två assists i matchen mot Sollentuna.

Har du missat tidigare upplagor av Veckans lag från Hockeyettan Östra finns dom att läsa här:

Veckans lag i Hockeyettan Östra #1

Veckans lag i Hockeyettan Östra #2

Veckans lag i Hockeyettan Östra #3

Veckans lag i Hockeyettan Östra #4

Veckans lag i Hockeyettan Östra #5

Veckans lag i Hockeyettan Östra #6

Veckans lag i Hockeyettan Östra #7

Veckans lag i Hockeyettan Östra #8.

Veckans lag i Hockeyettan Östra #9.

 

/Mats Tjernström