Åter till moderklubben!

TRUPPNYTT 19/20!

Vi kan med glädje presentera ett nyförvärv vi är sjukt stolt över. Forwarden Casper Evertsson flyttar hem till Sverige efter en säsong i Salzburg i Österrike där han gjorde 50 poäng (22+28) på 39 matcher. Innan det har Casper rutin från hockeyallsvenskan med Södertälje, division ett hockey med Nyköping och bombat in poäng i J20 Superelit med både Brynäs och Södertälje. Förutom att det är en grym hockeyspelare så är det extra roligt då han är från Strömsbro, det rinner oranget blod i ådrorna på honom och han har spelat i Strömsbro ända från hockeyskolan fram tills det var dags för Brynäs.

De här är en spelare som kommer att lyfta vårat lag, helt klart. Då vi nu ska göra stora avtryck i hockeyettan så kommer Casper att bli en jätte viktig kugge och spetsspelare i detta lagbygge. Varmt välkommen tillbaka till Strömsbro Casper, vi längtar tills vi får se dig ha show på isen.