Matchrapport efter Strömsbro HC – Arlanda Wings

Efter elva dagars speluppehåll var det äntligen dags för match igen. På bortaplan ställdes Strömsbro mot WIngs HC Arlanda på söndagseftermiddagen där Arlanda drog det längsta strået och vann med 6-3.

Det var hemmalaget som skulle inleda målskyttet genom Rasmus Hedin efter ungefär fyra minuters spel. När Strömsbro fick chansen i numerärt överläge efter att Wings dragit på sig en hakning kunde David Deutsch skicka in kvitteringen till 1-1 med sitt första mål för säsongen. Den ställningen stod sig perioden ut.
Lillebror Gabriel Deutsch gav Rallarbo ledningen med 1-2 i inledningen av den andra perioden. Därefter la Wings i en högre växel och gjorde inte mindre än tre raka mål innan mittenakten var öv

er och man hade ledningen med 4-2 inför tredje.
I tredje fortsatte man målskyttet och ökade på till 5-2 genom Sebastian Modén och matchen kändes avgjord. Johan Börjesson skickade in en reduceringspuck till 5-3 men närmare än så kom man inte och Wings vann till slut med 6-3.

Wings HC Arlanda – Strömsbro HC 6-3 (1-1, 3-1, 2-1)
Skott: 37-31 (8-8, 17-12, 12-11)
Utv: 4-10 (2-2, 0-2, 2-6)