Tungt för Strömsbro mot Hanviken.

Det fortsätter gå tungt för Strömsbro. På onsdagen förlorade man med 4-5 hemma mot Hanviken trots att man låg under med 0-3 och hämtade upp till 3-3 i den andra perioden.

Publiken hann knappt sätta sig ner innan Hanviken kunde ta ledningen med 0-1. Målet kom efter bara 8 sekunders spel genom Daniel Wigren som stod perfekt placerad framför Alexander Flink i Strömsbrokassen. Det var en stundvis fysisk match med högt tempo från båda lagen. I mitten av den första perioden kunde Edvin Hammarlund öka på Hanvikens ledning till 0-2, en ställning som stod sig perioden ut.
I inledningen av den andra perioden fick Niklas Lindberg sätta sig  i utvisningsbåset för en crosschecking, men när Strömsbro återigen blev fulltaliga fick han en perfekt passning från Adam Lööf och han

kunde reducera till 1-3 på ett friläge. Det målet gav hemmalaget ny energi och i numerärt överläge kunde Casper Evertsson reducuera ytterligare till 2-3. Därefter kom kvitteringen till 3-3 genom backen Nicklas Strid. Mittenakten skulle visa sig bli en målfest. Hanviken återtog sin ledning genom Charlie Ahlberg, också det i numerärt överläge. Men det kom en snabb replik från Rallarbo när man med 24 sekunder kvar av perioden kunde göra 4-4 genom Gabriel Deutsch.
I den tredje perioden tog Hanviken ledningen ytterligare en gång, till 4-5, vilket skulle visa sig bli slutresultatet trots att hemmalaget tog ut målvakten i jakten på en reducering.

Strömsbro HC – Hanvikens SK 4-5 (0-2, 4-2, 0-1)
Skott: 25-30 (5-12, 11-10, 9-8)
Utv: 16-6 (8-2, 6-4, 2-0)